Job

Skandinaviens førende virksomhed indenfor støbeasfalt og fugtisolering.

Et godt job hos Dansk Støbeasfalt

Job hos Dansk Støbeasfalt

Vi synes at Dansk Støbeasfalt er en fantastisk arbejdsplads og håber du vil være med til at bane vejen for grønne tage, vandtætte parkeringsdæk og stærke industrigulve. Vi har en flot ny fabrik i Ringsted og administrationen i Roskilde.

Når du møder os vil du høre at vi har et godt samarbejdsmiljø og en direkte og synlig ledelse. Vi er et team som lokalt arbejder rigtigt godt sammen og vi hjælper vores svenske kollegager.

Hos Os kan du finde flere forskellige jobprofiler og uddannelser. Du kan arbejde på fabrikken eller på kontoret. 

– Arbejdsmænd – til udlægning af asfalt
– Produktionsmedarbejdere – til fabrikken
– Salg, indkøb, tilbudsberegner – til kontoret

Herunder kan du se vores aktuelle jobtilbud. Du er også meget velkommen til at skrive til os og høre om vi har et job til dig.

Job hos Dansk Støbeasfalt. Job som blandingsmester. Blandingsmester. Stilling som produktionschef. Karriere hos Dansk Støbeasfalt. Stilling hos Dansk Støbeasfalt. På billedet ser du fabrikken i Ringsted. www.danskstobeasfalt.dk

Blandemester

Du skal producere asfalt og støbeasfalt på fabrikken. Det er dig der skal stå for selve blandingsprocessen og produktionen.

Jobbet er opslået: 10 maj 2022

Læs mere om jobbet her

Asfaltarbejdere og sjak

Du / I skal arbejde med udlægning af asfalt og støbeasfalt som anvendes på broer, parkeringsdæk, grønne tage og indendørs vandtætte gulve og meget mere. 

Jobbet er opslået: 10 maj 2022

Læs mere om jobbet her

Om Dansk Støbeasfalt

Dansk Støbeasfalt er en del af DAB. Sammen er vi et af Skandinaviens førende virksomheder inden for vandtætning, støbeasfalt-belægning og betonrenovering på broer, parkeringsdæk og andre betonstrukturer.

Vi er over 200 ansatte og udfører arbejde i Danmark, Sverige og Norge. Vores kontorer er beliggende i Göteborg, Stockholm, Arbrå, Helsingborg, København og Oslo.

Belægning af støbeasfalt på broer og tunneller. Her er Dansk Støbeasfalt på Odinsbro