Privatlivspolitik

Hvilke oplysninger indsamler vi fra besøgende på vores hjemmeside?

Når du interagerer og/eller udfylder en formular på vores hjemmeside, kan du blive bedt om at indtaste dit navn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer eller andre oplysninger, der er nødvendige for at udfylde en formular.

For at øge vores forståelse af, hvordan vores besøgende opfører sig på vores hjemmeside, bruger vi Google Analytics. Du kan læse mere om dette i vores cookiepolitik.

Hvordan bruger vi informationen?

Vi bruger muligvis oplysningerne, når du tilmelder dig nyhedsbreve, svarer på et spørgeskema eller marketingkommunikation, samt navigerer på hjemmesiden eller bruger specifikke funktioner på hjemmesiden.

Hvordan informationen bruges, vil altid blive afklaret, når du sender oplysningerne til os.

Hvordan administrerer vi dine personlige data?

Vi indsamler dine data, da du er en kunde/potentiel kunde, interesseret part, besøgende eller ansøger for at kunne tilbyde tjenester, opfylde vores forpligtelser over for dig ved aftale, besvare dine spørgsmål eller din ansøgning og for at give dig en bedre oplevelse af vores tjenester. Det er nødvendigt for os at være i stand til at identificere dig, så vi kan behandle dig som en kunde, udføre statistiske målinger. Når du kontakter os med spørgsmål eller til ansøgninger gennem nogle af vores kommunikationskanaler, vil dine kontaktoplysninger, og hvis relevant, andre oplysninger bruges til at besvare dit spørgsmål.

Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?

Vi vil ikke sælge, udveksle eller på anden måde overføre dine personlige oplysninger til tredjepart.

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med andre end de systemer, programmer og særlige driftsfunktioner, der leveres af tredjepartsudbydere, såsom mailklienter, mailudbydere, regnskabsprogrammer, betalingstjenester eller andre parter, der er nødvendige for at opfylde vores økonomiske, juridiske og administrative krav . I disse tilfælde deler vi muligvis dine oplysninger med tjenesteudbydere både i og uden for EU/EØS. Disse tjenesteudbydere har lignende krav til håndtering af dine data som vi har. Dine kundedata kan også kombineres med offentlige oplysninger for at indsamle flere oplysninger om dig som kunde.

Hvor længe gemmer vi dine personlige oplysninger?

Vi gemmer dine personlige oplysninger om dig som kunde eller besøgende på hjemmesiden, så længe der er et aktivt kundeforhold, eller i den periode, som vi har brug for at gemme informationerne for at opfylde det formål, der er nævnt i denne politik. Ved opsigelse af en kontrakt eller annullering vil vi slette eller anonymisere dine personlige oplysninger inden for en rimelig periode efter, at aflysningen eller annulleringen er sket, undtagen i tilfælde, hvor dansk eller europæisk lovgivning, domstole eller myndigheder har andre krav. Dine personlige oplysninger kan også gemmes på grund af juridiske forpligtelser eller af legitime grunde, såsom vedligeholdelse af den dansk regnskabslov. Oplysninger, der er gemt i forbindelse med din kontakt med os, gemmes, indtil vi ikke længere har en forpligtelse til dig. Efter afslutning eller aflysning kan vi gemme dine data af legitime grunde som bevis på ordrer eller i gentagne tilfælde.

Dina rettigheder

Du har ret til at anmode om en samling af alle personlige data, som vi har registreret om dig, gratis en gang om året, forudsat at du har legitime interesser i at anmode om sådanne data. I nogle tilfælde har du også ret til at overføre dine data. Du har ret til at få dine data rettet, suppleret eller slettet, og du har ret til at anmode om begrænset håndtering, indtil de ændres. Du har ret til at blive glemt, men sletning af personlige oplysninger kan ikke ske, hvis vi har en aftale om håndhævelse, eller hvis dansk eller europæisk lovgivning, domstol eller myndighed har andre krav, eller hvis der er berettigede grunde til at bevare informationen. Hvis du føler, at der ikke er nogen legitim grund, eller at opbevaringen er forkert, kan du appellere til håndteringen. Du har også ret til at trække et samtykke tilbage, indsende en klage til Datatilsynet, modsætte dig beslutningstagning, profilering og modstand mod direkte markedsføring.

Vi sender ikke marketing til dig via e-mail, hvis du har modsat dig e-mail i henhold til markedsføringsloven (§ 19). Hvis du tidligere har godkendt e-mail og ønsker at afmelde dig fra vores fremtidige e-mails, kan du følge linket nederst på hver e-mail eller e-mail os via kontaktoplysningerne herunder.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne politik, er du altid velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger:

Dansk Støbeasfalt
Navervænget 9
4000 Roskilde

+45 46 75 61 11