Dansk Støbeasfalt

Vi er en del af skandinaviens førende virksomhed indenfor støbeasfalt og fugtisolering.

Dansk Støbeasfalt er et gammelt og velrenommeret firma med rødder helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet.

Støbeasfalt kan finde sit ophav helt tilbage til 1905. Dengang, lige som i dag bliver støbeasfalt lagt med stor præcision. At lægge støbeasfalt er ofte en manuel proces for at kunne tilpasse sig de mange forskellige overflader både udendørs og indendørs.

Vi har som Dansk Støbeasfalt eksisteret siden 1986 og blev i 25 år ejet og drevet af Vagn Rask. Dansk Støbeasfalt har siden 1986 haft administration og fabrik på Navervænget 9 i Roskilde.

En del af DAB Group

DAB Group AB, der er et af Sveriges førende firmaer inden for membraner, tætningslag, støbeasfalt og betonrenovering, har siden slutningen af 2011 ejet Dansk Støbeasfalt og viderefører det som et datterselskab i DAB Group med fortsat vækst i Danmark – se Organisationsdiagram.

Vi er stolte af at være en del af skandinaviens førende virksomheder indenfor støbeasfalt og fugtisolerende belægninger. Vi arbejder hele tiden på at udvikle bedre materialer, mere sikker praksis og mere omkostningseffektive systemer til både nybyggeri og reparationer.

Denne forpligtelse tager vi med os til hvert projekt, store som små. Uanset om du ønsker at bygge et parkeringsdæk til tusindvis af biler, eller få lagt et holdbart og skridsikkert gulv, kan du være sikker på, at vi gør vores yderste for at sikre, at du får, hvad du forventer – og lidt mere.

Strategi

Dansk Støbeasfalt skal være den perfekte samarbejdspartner og den førende leverandør til nybyggeri, vedligeholdelse og reparation af offentlige bygninger. Vores arbejde er præget af innovation, troværdighed og engageret samarbejde.

Dansk Støbeasfalt organisation 2023

Om DAB Group

DAB er et af Skandinaviens førende virksomheder inden for vandtætning, støbeasfalt-belægning og betonrenovering på broer, parkeringsdæk og andre betonstrukturer.

Vi er over 200 ansatte og udfører arbejde i Danmark, Sverige og Norge. Vores kontorer er beliggende i Göteborg, Stockholm, Arbrå, Helsingborg, København og Oslo.

Presse

Arbejder du med medierne og er interesseret i at lære mere om DAB og Dansk Støbeasfalt?

Kontakt os for mere information om vores forretning og om vores spændende projekter og få adgang til vores billedmateriale.

Designmanual og logo

Designmanual kan læses her: Til designmanual

Vores logo må ikke ændres, men skal altid bruges i henhold til vores designmanual. Logoer til trykte og digitale medier kan downloades her: Hent logoer fra DAB og Dansk Støbeasfalt