GULVE

Vi anvender Dafoleum® Støbeasfalt til gulve, da det er eminent til at forhindre fugt. Du får et miljøvenligt og fugtspærrende gulv på een gang.

Undergulv & Industrigulv

Med Dafoleum® Støbeasfalt til undergulv og industrigulv, får du fugtspærre og undergulv i ét.

 

Læs mere

Undergulv & industrigulv

Dafoleum® undergulv & industrigulv kan fungere som underlag for hvad som helst f.eks.:

  • linoleum
  • vinyl
  • kork
  • tæpper
  • gummi
  • parket
  • valgmulighederne er helt åbne

Dafoleum® undergulv & industrigulv er så holdbart, at det holder til mange udskiftninger af topbelægningen. Der kan udskiftes store arealer på meget kort tid, hvilket igen sparer tid og penge.

Dafoleum®gulvbelægning

Til produktions- og lagerlokaler, arealer med meget slitage, hvor udseendet også er en kvalitet.

 

Læs mere

Dafoleum® gulvbelægning

Dafoleum® gulvbelægning er typisk lidt dyrere end et betongulv i anlægsfasen, men ses det over en længere perioden er asfaltgulvet billigst, idet vedligeholdelsesomkostningerne er meget små, det er let og billigt at udføre reparationer f.eks. efter flytning af maskiner, reoler eller andet og fremfor alt, det holder til utrolig længe. Vi har gulve liggende, der har holdt til store belastninger i over 40 år og stadig fungerer – hvilket andet gulv gør det?

Dafoleum®Terrazzo

Et smukt gulv i terrazzo ”look”. Vandtæt og med støbeasfaltens kvalitet.

 

Læs mere

Dafoleum®Terrazzo

Et Dafoleum® gulv med terrazzoeffekt leveres med sort eller rødbrun baggrund, og med et stort udvalg af flotte stenmaterialer. Efter endt slibning giver det, med ovenstående teknik, et usædvanligt flot gulv med mange variationsmuligheder. Det er muligt at nedfælde forskellige former og figurer, der ved slibningen opnår niveaufri samlinger.

Et Dafoleum® terrazzo gulv er som de øvrige Dafoleum® gulve utrolig slidstærkt, nemt at vedligeholde, fugefri, tæt overflade, der isolerer mod fugt, er brandsikker og støvfri.