Parkeringsdæk

Det er vigtigt, at beskytte sin bygninger mod slitage og skader og særligt for udlejere er løbende vedligeholdelse uhyre vigtig. Det gælder for eksempel parkeringsdæk og terrasser, der er udsat for store påvirkninger og hurtig nedslidning. Miljøforurening og vand bidrager til udvaskning og frost, som på sigt kan nedbryde konstruktionen. I sidste ende kan konstruktion blive ustabil og dermed farlig.

Nybyggeri

Det betaler sig at gøre det rigtigt fra starten. Med god isolering beskyttes den underliggende konstruktion mod nedbrydning og man opnår dermed lang levetid for denne. Vores fugtisolering kan anvendes både på elmentbyggeri samt på insitustøbte opgaver. Ved at blande, for eksempel, knust marmor i asfalten eller male overfladen, bliver det både let at rengøre og pænt.

Reparation og renovering

Mange boligejere har opdaget, at deres parkeringspladser, gårde, terrasser og altaner skal renoveres og repareres. Utætheder er et almindeligt kendt problem, men der ses også store skader på søjler og andre bærende konstruktioner.

Vi har udviklet systemer, sammen med vores kunder, hvor hver renovering kan tilpasses efter de mange forskellige forhold. For eksempel kan vi reparere både insitu eller præfabrikeret, malet og umalet, opvarmet garage og uopvarmet garage, vandisolerede og uisolerede, forskellige former for belægninger og afløbsinstallationer, og meget mere.

I ældre bygninger bliver støbeasfalt ofte brugt som vandtætning på f.eks. altaner, gårdhaver mv. Det er et gennemprøvet system, som vi bruger på steder, der kræver lidt ekstra.