Fugtisolering

Hvorfor?

Uigennemtrængelige overflader som holder længe og yder høj sikkerhed på broer, veje og i bygninger. Vand, ilt, salt og forurenende stoffer forårsager store skader på konstruktioner, men det er muligt at beskytte overfladen. Vi udfører vandtætning på både nybyggeri og reparationer.

Vi fugtisolerer direkte på beton for at opnå det det bedste resultat. Denne metode betyder, at vi kan forhindre, at vand løber ned i membranen og derved forebygge fremtidige skader. Over fugtisoleringen kan vi i princippet udføre, hvad du vil.

Unikt vandtætningssystem – tilpasset opgaven!

Søger du en vandtætning med termiske egenskaber, revneforebyggende evne og eller måske et let isolerende lag med æstetisk overflade? Dansk Støbeasfalt har fire unikke systemer til fugtisolering af broer, parkeringsdæk, parkeringshuse, altaner, gårdhaver og terrasser.

System B2A
– en "stensikker" vandtætning. B2A er ét eller to lag bitumenmembran og støbeasfalt. På overfladerne kan benyttes gummihjulskøretøjer, samt små bæltekøretøjer. B2A har de højeste standarder indenfor sikkerhed og ydeevne.

System B2B
– alternativ vandtætning. B2B er ét eller to lag bitumenmembran som kombineres af et isoleringslag af polymermodificeret asfaltsmastix. Overfladerne kan benyttes til almindelig gang samt f.eks. trækvogne med gummihjul. Inden overfladen frigives til afdækning skal denne inspiceres for skader.

System BETA
– modstår bevægelser i underlaget. System BETA er en enkeltlags membran løsning med dokumentation for gode kvaliteter. Membranen opfylder de strenge krav i den Danske Bronorm.

Støbeasfalt
Støbeasfalt er baseret på gamle traditioner og er gennem årene blevet forbedret. Systemet er udlagt løst på underlaget. Den største fordel ved støbeasfalt er, at det næsten ingen følsomhed har overfor ujævne overflader.

Matacryl
Vandtætte kunststofmembraner, der er beregnet til både beton, stål og træstrukturer. Produkterne er baseret på hurtigt-hærdende acrylharpiks, som skaber en stærk, problemfri og fleksibel belægning. Matacryl kan påføres manuelt eller med en særlig sprøjte.