Havnevigen i København

Et stenkast fra vandet er for en gangs skyld ingen overdrivelse, når man taler om at bo i Havnevigen. Og så er du tilmed kun syv minutter på cykel fra Rådhuspladsen og alligevel midt i naturen. På kanten af havnebassinet og en badestrand som én af de nærmeste naboer ligger Havnevigen. Projektet er en blanding af lejligheder og rækkehuse, der er placeret ovenpå to etagers p-kælder. Der er sluttet af med et grønt anlæg øverst.

Fakta

  • Efter slyngrensning af betonoverfladerne er disse påsvejst vores membranløsning, der på havedelen er beskyttet med mastix, et 100% rodsikker alternativ idet der ikke findes samlinger i overfladen. I kælderen er den samme membranløsning benyttet dog afsluttet med 25 mm støbeasfalt færdig og klar til den kørende trafik.
  • Havnevigen byder på hele fire forskellige boligtyper – du bestemmer hvad der passer dig og din familie. Rækkehusene summer allerede af liv fra de mange familier, der for længst har gjort Havnevigen til deres hjem. Lejlighedstårnene skyder op et efter et, og strandhusene langs vigen er på vej mod at give deres bidrag til den helt særlige atmosfære i Havnevigen.
  • Byhusene er en ny boligtype i området med børnevenlige stræder, små grønne oaser og stor sammenhængskraft i husene.
  • Her er lys og luft – tæt på byen, lige ved vandet.

Dansk Støbeasfalt


Administration:

Navervænget 9
4000 Roskilde
Danmark

Tlf: +45 46 75 61 11

Fabrikken:

Knudslund AllE 4
4100 Ringsted
Danmark

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.