Margretheholm i København

Margretheholm er en del af Christianshavns voldterræn og den naturlige forlængelse af Holmen, med kort gå-afstand til Operaen og det hyggelige Christianshavn, samt den idylliske lystbådehavn Lynetten. Udsigten er beliggende i rolige og smukke omgivelser, men alligevel kun 10 minutters kørsel fra Kgs. Nytorv.

Fakta

  • Byggepladsen blev efter udlægningen af mastix delvist flyttet op i de kommende haver/udearealer. Stilladser og materialer blev med ganske få hensyn, stillet direkte på vandtætningen. Trucks og pallestablere kunne i hele perioden sikre driften af byggepladsen.
  • Efter afrigningen af byggepladsen og fjernelse af materialerne var der gennemgang af overfladen, før anlægsgartneren kunne afslutte byggeopgaven. Ved gennemgangen sikres vandtætningen for mekaniske skader forsaget i byggeperioden. I 95% af tilfældene findes udelukkende kosmetiske bemærkninger.

Dansk Støbeasfalt


Administration:

Navervænget 9
4000 Roskilde
Danmark

Tlf: +45 46 75 61 11

Fabrikken:

Knudslund AllE 4
4100 Ringsted
Danmark

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.