Margretheholm i København

Margretheholm er en del af Christianshavns voldterræn og den naturlige forlængelse af Holmen, med kort gå-afstand til Operaen og det hyggelige Christianshavn, samt den idylliske lystbådehavn Lynetten. Udsigten er beliggende i rolige og smukke omgivelser, men alligevel kun 10 minutters kørsel fra Kgs. Nytorv.

Fakta

  • Byggepladsen blev efter udlægningen af mastix delvist flyttet op i de kommende haver/udearealer. Stilladser og materialer blev med ganske få hensyn, stillet direkte på vandtætningen. Trucks og pallestablere kunne i hele perioden sikre driften af byggepladsen.
  • Efter afrigningen af byggepladsen og fjernelse af materialerne var der gennemgang af overfladen, før anlægsgartneren kunne afslutte byggeopgaven. Ved gennemgangen sikres vandtætningen for mekaniske skader forsaget i byggeperioden. I 95% af tilfældene findes udelukkende kosmetiske bemærkninger.

Dansk Støbeasfalt

Navervænget 9
4000 Roskilde
Danmark

Tlf: +45 46 75 61 11

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.