Knækhuset – Amager

Artellerigården er en boligejendom med 104 lejligheder. Alle lejligheder har vestvendte altaner eller terrasser, hvorfra der er en flot udsigt over havnen. Mod øst er der udsigt over Amager Fælled. Lige syd for ejendommen anlægges den nye strand i Vigen. Du bor således midt i byen men samtidig lige ned til stranden og med Amager Fælled som nabo.

Fakta

  • Forskellige løsninger til forskellige opgaver – samlet på ét sted.
  • Hvad enten du sidder på din altan/terrasse til ét af rækkehusene eller om du er inde i det 15 etagers høje hus “blomsten”, har vores materialer sikret samme tætning der som i parkeringskælderen under det hele.
  • Om det er med inddækninger og membran afsluttet med støbeasfalt der fungerer som trafikåre og byggeplads eller om der er tale om en 98% tætning af etagerne med mastix, under udførelsen af færdigappretering, kan Dansk Støbeasfalt levere netop denne løsning, der gør dit projekt tæt på en rentabel måde.

Dansk Støbeasfalt


Administration:

Navervænget 9
4000 Roskilde
Danmark

Tlf: +45 46 75 61 11

Fabrikken:

Knudslund AllE 4
4100 Ringsted
Danmark

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.