Nørreport Station

Nørreport station er Danmarks mest trafikerede station med over 100.000 rejsende dagligt og efter mere end 100 år er der ikke noget at sige til, at tætningen trænger til fornyelse. Nørreport er i dag et trafikalt knudepunkt, en hovednerve i København med høj intensitet, og det skal stationen vedblive at være. Men samtidig skal træer, søjler og en bedre udnyttelse af overfladearealet gøre pladsen til et inspirerende byrum. Og endelig skal Nørreport være med til at gøre København til verdens bedste cykelby med en flot designet og samtidig praktisk og lettilgængelig cykelparkering for alle.

Fakta

  • Den nye vandtætning er udført i henhold til Vejdirektoratets regler for Type IVa tætning, med to lag epoxy, to Beta membran og afsluttet med asfalt.
  • I alt har vi vandtætnet ca. 12.000 m² på Ny Nørreport.

Dansk Støbeasfalt


Administration:

Navervænget 9
4000 Roskilde
Danmark

Tlf: +45 46 75 61 11

Fabrikken:

Knudslund AllE 4
4100 Ringsted
Danmark

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.