Projekter

Odins Bro, Odense
Odins Bro er den nye forbindelse over Odense Kanal. Broen har længe været ønsket, da den vil lette trafikken ind gennem midtbyen. Svingbroen er et avanceret bygningsværk, der kombinerer det bedste ingeniørarbejde med erfaring og specielle kompetencer.
Læs mere

Albertslund Bymidte, Albertslund
Et nyt centrum med alt fra plejeboliger, parkeringsanlæg og bytorv – det er hvad Albertslund får i fremtiden.
Læs mere

Ny Nørreport, København
Nørreport station er Danmarks mest trafikerede station med over 100.000 rejsende dagligt og efter mere end 100 år er der ikke noget at sige til, at tætningen trænger til fornyelse.
Læs mere

Bellahøjbadet, København
Bellahøjbadet blev frem til 2009 renoveret og opdateret med faciliteter for alle. Lige fra børn til motionister og fungerer samtidig som elitecenter for Dansk Svømmeunion, der har den daglige træning i bassinet.
Læs mere

Margretheholm, København
Margretheholm er en del af Christianshavsn voldterræn og den naturlige forlængelse af Holmen, med kort gåafstand til Operaen og det hyggelige Christianshavn, samt den idylliske lystbådehavn Lynetten. Udsigten er beliggende i rolige og smukke omgivelser, men alligevel kun 10 minutters kørsel fra Kgs. Nytorv.
Læs mere

Knækhuset, København
Artellerigården er en boligejendom med 104 lejligheder. Alle lejligheder har vestvendte altaner eller terrasser, hvorfra der er en flot udsigt over havnen. Mod øst er der udsigt over Amager Fælled.
Læs mere

Havnevigen, København
Et stenkast fra vandet er for en gangs skyld ingen overdrivelse, når man taler om at bo i Havnevigen. Og så er du tilmed kun syv minutter på cykel fra Rådhuspladsen og alligevel midt i naturen. På kanten af havnebassinet og en badestrand som én af de nærmeste naboer ligger Havnevigen.
Læs mere